Проект 1 ( за блогот)

Почитувани ,во овој блог ке се сретнете со разни интересни и популарни теми: информатика,спорт,музика,игри,забава,наука,факти и друго.
Пред се сакам да ви пренесам една порака: секогаш пред да правите блог или своја страна пазете на:
- никогаш не давајте свои лични податоци ,информации,адреса на живеење и друго.
-не контактирајте со непознати луѓе
- секогаш кога објавувате нешто ново внимавајте на работите што ке ги објавите и дали се тие точни.Со многу почит.
Благодарам од напред
www.odsepomalce.blogspot.com